Lotus uitvaartverzorging en -begeleiding
Bovenrijgerweg 19, 9797 TD Thesinge
ook: Schoolholm 3, Groningen
info@lotusuitvaart.nl
06 53767142 

 

Afscheid van dit leven is vaak voor alle betrokkenen een ingrijpende gebeurtenis.
De gevoeligheid van de nabestaanden is op een dergelijk moment zo intens, dat elk detail van het gebeuren een bijzondere betekenis krijgt.
Daarom is het belangrijk dat het afscheid en de uitvaart plaatsvinden op een manier die voor de levenden en de dode zinvol en passend is.
Een uitvaartverzorger die op zo'n moment aandacht heeft voor de mensen, voor de situatie waarin ze zich bevinden Ún die kennis van zaken heeft, kan ondersteunend werken.

In het menu vindt u informatie over onze werkwijze bij het verzorgen van uitvaarten. Kijk ook bij mogelijkheden. Hier zijn foto's geplaatst met beschrijvingen van mogelijkheden die nog niet zo algemeen bekend zijn. U kunt ook informatie vinden over de speciale aandacht die we voor de uitvaart van een kind hebben. Als u de tekst over kinderen leest ziet u dat u suggesties kunt opvragen. Suggesties hoe u kinderen kunt betrekken bij de uitvaart.

Informatie over en adressen van onze uitvaartverzorging vindt u onder bedrijfsinformatie. Ook worden daar onze overige activiteiten vermeld.
Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u onder contact een formulier invullen en ons toesturen, of ons rechtstreeks mailen.
Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Relevante links naar andere sites zijn in de tekst (in het paars) opgenomen. Daarnaast kunt u hier klikken voor een overzicht.

proef nieuwe site test